Veipijate peamised käitumisreeglid avalikes kohtades

Veipijate peamised käitumisreeglid avalikes kohtades

Miks me üldse üle läksime elektronilistele sigarettidele? Selleks, et hoida oma tervist ja muidugi mitte lõhnata nagu tuhatoos. Kahjuks võitlevad teatud jõud pidevalt e-sigareti kasutamise vastu, levitades valeinfot e-sigarettide ja traditsiooniliste sigarettide erinevuste kohta. Selleks, et vältida täiendavat ebamugavust oma ümbruskonnas olevatele inimestele, piisab mõne lihtsa reegli järgimisest.

Ärge eeldage, küsige kõigepealt luba.

Mõned inimesed veibivad kõikjal, kus nad vaid saavad, hoolimata ümbritsevatest inimestest, põhjendades seda sellega, et see pole traditsiooniline suitsetamine.

Eriti kehtib see kohvikute, restoranide, klubide ja baaride kohta. Jah, võib-olla teie puuviljane vedelik annab meeldiva lõhna, kuid see ei tähenda, et see ei võiks kedagi häirida. Isegi kui kehtivaid keelde pole, veenduge enne veipimist, et te ei sega kedagi.

Veibi ettevaatlikult

Kui lähete kuskile avalikku kohta puhkama, jätke võimsad seadmed koju. Kui kõnnite tänaval, viibite rahvahulga läheduses või möödujate läheduses - eemalduge. Ärge veipige otse teiste inimeste poole. Hiiglaslikud pilved tõmbavad endale liigset tähelepanu ja võivad tekitada ebamugavust ümbritsevatele inimestele.

Pidage meeles, et isegi üks inimene, kes aktiivselt "pilvi välja puhub", võib tekitada probleeme halva ventilatsiooniga asutuses.

Ärge veipige seal, kus te kindlasti ei suitsetaks!

Väga levinud on veipimine sellistes kohtades nagu koolid, ülikoolid, poed, kinod jne. Ehk siis kohtades, kus veipimine on tõepoolest keelatud. Mõned isikud lähevad isegi nii kaugele, et avaldavad internetis pilte.

Ärge veipige laste juuresolekul

Kuigi sellist asja nagu "passiivne suitsetamine" e-sigareti kasutamisel tegelikult pole, ei õigusta see teid kuidagi, kui te veibite laste juuresolekul. Kui samas ruumis on teiega lapsed, püüdke minna välja ja veipida seal. Lisaks sellele, et suured pilved ja meeldivad lõhnad võivad noort põlvkonda meelitada, annate oma tegevusega halba eeskuju.

Rääkimata sellest, et teie seadmeid ja vedelikke ei tohi jätta lastele kättesaadavasse kohta.

Ole valmis selgitama

Enamik e-sigareti kasutajaid on sattunud olukorda, kus inimesed kas ei mõista, mis toimub, või on tugevalt valesti informeeritud elektrooniliste sigarettide kohta. Just seetõttu võite alati olla valmis selgitama huvitatud isikule e-sigareti põhitõdesid, sest paljud meist omavad ülevaadet elektrooniliste sigarettide valdkonnast ja suudavad keerulised asjad lihtsate sõnadega selgitada. Kes teab, võib-olla aitate kellelgi loobuda kahjulikust tubakasõltuvusest.

Laadimine...