Hea algus iseehitatava e-sigaretiga

Hea algus iseehitatava e-sigaretiga

Võib-olla olete veipijana juba kohanud terminit "iseehitatav" või kuulnud teisi e-sigareti kasutajaid selgitamas, et nemad teevad ise oma küttekehad. See kõik võib esmapilgul tunduda segane, kuid ärge muretsege. Tegelikult on see üsna lihtne teema, mida me täna proovime teile selgitada.

Mis on iseehitamise eelised?

Esiteks, iseehitatavad e-sigaretid võivad säästa palju raha. Samuti võimaldavad need Teil kohandada oma e-sigaretti täpselt vastavalt Teie vajadustele ja soovidele.

Mida tähendab "iseehitatav"?

Veibimaailmas "iseehitatav" tähendab, et valmistate oma küttekeha ise. Terminit kasutatakse rääkides atomiseerijatest, mida kutsutakse iseehitatavateks atomiseerijateks (RTA, RDA, RDTA).

Olemas on valmis küttekehaga ning iseehitatavad atomiseerijad. Iseehitatavad atomiseerijad töötavad spiraalide/küttekehadega, mida on võimalik ise valmistada.

Ärge paanitsege! Ise küttekeha valmistamine on lapsemäng ning võtab ainult mõne sekundi, kui olete asjale pihta saanud.

Mis on iseehitatava atomiseerija eelised?

Valmis küttekehade asemel iseehitatava atomiseerija kasutamisel on mitmeid eeliseid.

Kuna ise küttekeha tegemine on veipija enda teha, saavad nad teha sellise, mis sobib ideaalselt nende veipimisstiiliga. Ümberehitatavate atomiseerijate kasutajad saavad luua küttekehasid, mis töötavad väga väikese võimsusega (5-7 vatti) või pöörase võimsusega (200 vatti).

Samuti saavad nad valida spiraali valmistamiseks kasutatava traadi tüübi, mis seejärel reageerib erinevalt. Kui teatud tüüpi traadid on eriti tõhusad, kui neid kasutatakse näiteks temperatuuri reguleerimise (TC) režiimis (nt roostevaba teras), siis teised töötavad ainult tavapärasemal kasutamisel, st muutuva võimsusega režiimis. Seda eelkõige Kanthali või Ni80 puhul.

Teine, aga mitte tähtsusetu eelis, on majanduslik

Kui viiest küttekehast koosneva komplekti hind, mis on mõeldud kasutamiseks koos atomiseerijaga, jääb tavaliselt 9–20 euro vahele, keskmiselt 3 eurot küttekeha kohta, siis veipija enda valmistatud küttekeha tegelik maksumus on palju väiksem! Tõepoolest, 4,5-meetrine väga klassikaline Kanthal A1 tüüpi traadi rull maksab umbes 12 senti spiraali kohta või 60 senti viie eest.

Millised on peamised tööriistad, mida vajate iseehitamisega alustamiseks?

Iseehitatavate valdkonnas alustamine nõuab väikest rahalist väljaminekut. Oma spiraali valmistamine on lihtne, kuid selleks peavad olema õiged tingimused.

Igal heal veipijal, kes soovib ise küttekehi teha, on tavaliselt vajalike tööriistade loend:

  • lõiketangid, et lõigata traati, millest küttekeha teha: arvesta 6 kuni 8 euroga;
  • pikad nurga all pinsetid, et vatt läbi spiraali tõmmata: arvesta 5 kuni 8 euroga;
  • micro coil jig, pulgakujuline tööriist, mille ümber saab valmis keerata soovitud diameetriga spiraali: arvesta 5 kuni 6 euroga;
  • väiksed käärid, vati õigesse pikkusesse lõikamiseks: arvesta 2 kuni 5 euroga;
  • väike kruvikeeraja, küttekeha atomiseerijas paigal hoidvate kruvide pingutamiseks/lahti keeramiseks: arvesta 4 kuni 9 euroga;
  • Keraamilised pinsetid, küttekehade vormimiseks: arvesta 5 kuni 8 euroga;

Kokku peate kulutama 25–45 eurot, et hankida endale vajalikud tööriistad, et iseehitatavate maailmas hästi alustada. Küll aga võiks raha säästa, sest on täiesti võimalik, et Teil on kodus juba käärid, kruvikeeraja või nurga all pinsetid, mida saate kasutada.

Samuti saate osta väikeseid komplekte, mis sisaldavad kõiki vajalikke tööriistu, mis võib olla hea lähtepunkt, et alustada oma kodus küttekehade valmistamisega. Need sisaldavad kõike, mida vajate, ja sageli väga konkurentsivõimeliste hindadega.

Teil on vaja ka .... atomiseerijat muidugi. Et saada kogu vajalik info parimate atomiseerijate kohta hetkel, järgige juhendit!

Laadimine...